28 - 11 - 2017

Gevaarlijke Stoffen en Security 2018

[:nl]Wilt u ook goed geïnformeerd het nieuwe jaar in? Kom dan naar het jaarlijkse SCS Gevaarlijke Stoffen & Security Seminar
op donderdag 11 januari a.s. Tijdens dit seminar informeren wij u over de laatste wijzigingen in wetgeving IATA DGR 2018 en zullen onze trainers inzoomen op actuele DG en security onderwerpen zoals tijdelijke opslag gevaarlijke stoffen, toepassing van codes beveiligingstatus en wegvervoer van veilige luchtvracht. Gedurende het seminar is er voldoende tijd om vragen te stellen en ruimte voor discussie.

Stel uw vraag hier!
Na afloop van deze avond heeft u handvaten gekregen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Heeft u echter een specifieke vraag die u graag beantwoordt ziet door een van onze trainers, dan kunt u deze naar ons mailen. Uw vraag zal dan gedurende het seminar worden behandeld, of 1-op-1 met de trainer na afloop.

Praktische informatie
Deelname is geheel kosteloos. Registratie is echter wel belangrijk in verband met de planning. Aanmelden kan tot woensdag 3 januari en uitsluitend per mail: seminar@specialcargo.nl of via de onderstaande button. Uw aanmelding is definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen, deze volgt in december.

U bent van harte uitgenodigd om een introducé mee te nemen.
Wanneer u hiervan gebruikmaakt, wilt u dit dan kenbaar maken bij uw inschrijving?
Donderdag 11 januari 2018
Tijd: 17.00u – 20.00u
Park Inn Hotel, Schiphol-Rijk

Dit bericht is eerder verstuurd per mailing. Heeft u deze niet ontvangen? Klik hier hier

[:]