Loading...
Klasse 1 logistiek 2017-04-11T09:45:27+00:00

Klasse 1 logistiek (explosief)

Explosieve stoffen komen in verschillende toepassingen voor, maar wordt met name gebruikt in de mijnbouw en door wetshandhaving-instanties. Het vervoer van explosieve stoffen (klasse I) brengt een verhoogd risico met zich mee en is door zijn aard onderhevig aan complexe wet- en regelgeving voor het vervoer, opslag en behandeling.

Uiteraard voldoen wij aan de hoogste veiligheidseisen en beschikken wij over goedgekeurde transportmiddelen, opslagfaciliteiten en vergunningen om de logistieke keten van deze zendingen correct af te handelen. Verder zijn onze specialisten gescreend en voldoen ze aan de vereiste artikel 17 erkenning volgens de Wet explosieven voor civiel gebruik. Daarnaast is constante monitoring en speciale aandacht noodzakelijk. Wij zorgen dan ook voor een soepel, veilig en bovenal legale verzending van deze risicogoederen. Elke zending met explosieve stoffen is een apart project, waarbij een vaste contactpersoon van de afdeling logistics support ervoor zorgt dat de afhandeling verloopt volgens een vooropgesteld plan.

Wanneer uw zending explosieve stoffen door SCS wordt vervoerd, kunt u zich ervan verzekeren dat dit volgens de regels gebeurt en dat we een oplossing bieden voor elk logistieke vraagstuk.