Medewerker Luchtvracht Training door Special Cargo Services.
23 - 01 - 2018

Medewerker Luchtvracht Training (MLV)

Werk je met identificeerbare luchtvracht, dan heb je een certificaat nodig. Behaal hem met deze Medewerker Luchtvracht Training.

Na de aanslagen van 11 september 2001 zijn de regels voor luchtvervoer flink aangescherpt. Werk je met identificeerbare luchtvracht voer je controles en andere werkzaamheden uit? Dan heb je een MLV-certificaat nodig.

De Opleiding tot Medewerker Luchtvracht is bestemd voor iedereen die onbegeleid toegang heeft tot identificeerbare luchtvracht. In de praktijk komt dit neer op alle medewerkers die betrokken zijn bij het logistieke proces van luchtvracht. Rond je deze door de overheid erkende training succesvol af, dan ontvang je het verplichte certificaat.

Dit leer je tijdens de training medewerker luchtvracht

Tijdens deze cursus krijg je inzichten over de historie en de achtergronden van terrorisme en het toepassen van de wet voor het veilig houden van luchtvrachtzendingen. Daarnaast krijg je inzicht in de verantwoordelijkheden van betrokken partijen.

Praktische informatie medewerker luchtvracht training:

  • Duur: 4 uur (1 dagdeel) inclusief koffie en thee
  • Resultaat: toets en certificaat *
  • Prijs: € 57,00 per cursist

* Het certificaat is 1 jaar geldig en je kunt de toets klassikaal of online herhalen. Handig: SCS stuurt 3 maanden voor het verlopen van je certificaat, een digitale herinnering!

Locatie en data basiscursus medewerker luchtvracht:

  • Schiphol Rijk: iedere dinsdag en donderdagochtend.
  • Eindhoven: op aanvraag
  • Rotterdam: op aanvraag

Incompany training Medewerker Luchtvracht

Volg je de training Basiscursus Medewerker Luchtvracht liever op jouw locatie? Dat kan, want we geven hem ook incompany. Na een intakegesprek stellen wij de cursus volledig af op de wensen van jouw organisatie. Doelgericht, helder en direct toepasbaar. Prijzen zijn op aanvraag .

Geïnteresseerd of heb je vragen?

Neem contact met ons op. Dit kan per mail: training@specialcargo.nl of bel met Nanda: 085 792 0585.