Loading...
Over ons 2017-04-11T10:13:56+00:00

OVER ONS

Special Cargo Services – kortweg SCS – is in de jaren negentig opgericht door Huib den Dikken en Hans van der Maat. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot full-service bedrijf in gevaarlijke stoffen en partner voor bedrijven die wereldwijd werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie.

Het hechte en bevlogen team van professionals wordt sinds 2014 aangestuurd door de tweede generatie van de familie den Dikken. Erik den Dikken zwaait, samen met een deskundig team van managers, de scepter bij SCS. De activiteiten zijn in de loop der jaren uitgebreid en het internationale netwerk is uitgebouwd. Wij staan bekend om de no-nonsens mentaliteit, betrouwbaarheid en 24×7 bereikbaarheid voor klanten.

Locaties
SCS heeft eigen vestigingen en opslagfaciliteiten op onder andere luchthaven Schiphol, IJmuiden en Rotterdam.

Veiligheid
Goed omgaan met veiligheid en milieu heeft voor ons een hoge prioriteit en is daarom onlosmakelijk verbonden met de manier waarop wij werken. Wij investeren veel in bewustwording rondom de veiligheid van onze medewerkers, zoals veilig werken en de invoering van kwaliteits- en veiligheidssystemen.

Op de diensten van SCS zijn de volgende erkenningen en accreditaties van kracht:  ISO 9001, Erkend Agent, E-erkenning status, AEO en EURAL.

Specialisten
Wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. Snel schakelen, flexibiliteit en teamwork zijn bij SCS vanzelfsprekend. Onze werkwijze is transparant en wij werken en denken samen met onze klanten in oplossingen en mogelijkheden.

Onze mensen zijn specialisten pur sang; met gedegen vakkennis, ruime ervaring en inzet staan wij dicht bij onze klanten. Om de kwaliteit van kennis en dienstverlening hoog te houden, investeren wij continu in trainingen en opleidingen voor onze specialisten. Op basis van actuele vakkennis en ervaring leveren wij regelmatig een bijdrage aan verbetering van wet- en regelgeving transport gevaarlijke stoffen.

Meer weten?
Kijk dan eens bij SCS Training & Consultancy. Of wilt u ons team versterken? Kijk dan of we passende vacatures hebben.