23 - 02 - 2017

Port Exhibition Rotterdam

[:nl]Port Exhibition Rotterdam – voorheen Mosselen aan de Maas – staat genoteerd in onze agenda: 9 en 10 mei as. locatie RDM Events. Het netwerk-event van de Rotterdamse haven en Special Cargo Services is daar uiteraard bij. U toch ook?

SCS Rotterdam bestaat dit voorjaar 5 jaar en we kunnen terugkijken op jaren van aanpakken, hard werken maar met een mooi resultaat. We hebben inmiddels een 8-man sterk team klaarstaan, 24/7 en allemaal DG specialisten ten top. We werken niet alleen hard, maar we luisteren ook naar de DG-behoefte van onze klanten en gaan hiermee aan de slag. Trainingen op-maat? Geen probleem! Liever DG-afhandeling op locatie? Yes, we do! Ophalen van DG-zendingen en weer retour naar klant? Uiteraard! Spoed? Kom maar door! Kortom, wij zitten niet stil.

Inmiddels zijn we uit ons kantoor gegroeid en ook hier zien wij weer kansen en mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden naar ons verhaal? John, Faouzi en Niels staan voor u klaar (stand 203). Onder het genot van een kop koffie, borrel en hapje praten wij u graag bij.

Niets missen van dit alles? Meld u dan nu aan!
De toegang is gratis en aanmelden kan via de volgende link. Gebruik de unieke code BMS38LZR voor registratie.

In het kort:
Rotterdam Port Exhibtion
Locatie: RDM Events, de Rotterdamse Droogdok Maatschappij
Datum: 10 en mei 2017
Tijd: van 11.00 – 22.00[:]