Stageplaatsen

/Stageplaatsen
Stageplaatsen 2017-09-13T08:31:22+00:00

Wil jij stage lopen bij een jong en dynamisch bedrijf dat volop in beweging is? En klinkt een kantoor aan de landingsbaan op Schiphol ook wel goed in de oren? En niet te vergeten een fraaie stagevergoeding + bonusregeling? Dan hebben wij bij Special Cargo Services (SCS) wellicht een leuke stage voor jou! Voor diverse stage-opdrachten verwelkomen wij stagiaires voor een zowel afstudeer- als meewerkstages.

Bij Special Cargo Services geloven wij in een wereld waar gevaarlijke stoffen veilig kan samengaan in ons dagelijks leven. Vuurwerk, batterijen maar ook verf en parfum zijn bekende voorbeelden van producten waar gevaarlijke stoffen inzitten.

SCS is een erkend gevaarlijke stoffen opleider. Wij geven trainingen, cursussen en workshops zowel op locatie bij klanten, in binnen- en buitenland maar ook in onze eigen trainingsruimtes. Verder verzorgen onze collega’s op de vestigingen Schiphol, IJmuiden en Spijkenisse de controle, opslag en verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen zendingen.

Saai? Nee, zeker niet! Wij bevinden ons in een markt waarin we kunnen pionieren en stappen durven zetten en hier zijn we dan ook volop mee bezig! Doe jij met ons mee? Wij willen graag jouw kennis inzetten voor diverse marketing & communicatieprojecten die op stapel liggen.

Wij hebben een aantal mooie stage-opdrachten liggen, zowel mee-loopstages als afstudeerstages voor 4e-jaars hbo-marketing- en/of communicatie studenten. Ook voor creatievelingen (denk video /beeld/ infographics) zijn van harte welkom!