Stage-opdrachten

/Stage-opdrachten
Stage-opdrachten 2017-09-11T14:23:17+00:00

Wij hebben een aantal mooie stage-opdrachten liggen, zowel mee-loopstages als afstudeerstages voor 4e-jaars hbo-marketing- en/of communicatie studenten.

1.     IMAGO-ONDERZOEK | Marketing & Communicatie

Wij willen weten hoe erover ons gedacht wordt! Je mag voor ons een imago-onderzoek uitvoeren. Om een goed beeld te krijgen zal je hiervoor meerdere doelgroepen zoals klanten, niet-klanten, medewerkers en leveranciers onder de loep gaan nemen. Denk hierbij ook aan een tevredenheidsonderzoek bij huidige klanten en medewerkers. Doel van dit onderzoek is het in kaart brengen en het doen van aanbevelingen over hoe SCS zich beter kan positioneren in de markt. De onderzoeksresultaten en aanbevelingen verwerk je in een (kort) rapport en daarmee gaan we direct mee aan de slag.

2.     MARKT-ONDERZOEK | Marketing & Communicatie

Je gaat je bezighouden met het in kaart brengen van ons trainingstak SCS Training & Consultancy. Als gevaarlijke stoffen specialist geven onze docenten gedurende het jaar (korte) trainingen, cursussen en seminars op het gebied van gevaarlijke stoffen. Met een aanbod van meer dan 30 verschillende DG-cursussen en een vraag vanuit de markt naar meer, willen wij vraag en aanbod nog beter op elkaar afstemmen. En hiervoor mag jij jouw kennis in praktijk brengen door gedegen marktonderzoek te doen. De resultaten en aanbevelingen verwerk je voor ons in een (kort) rapport en nog mooier is dat we hier direct mee aan de slag gaan.

Als stagiair(e) bij Special Cargo Services wordt je begeleid door de afdeling Marketing & Communicatie. Je staat middenin de organisatie en krijgt veel verantwoordelijkheden. Je maakt onderdeel uit van het commerciële team, waar samenwerken en open-communicatie erg belangrijk is.

Wat bieden wij jou:
*       Een zelfstandige en uitdagende stage;
*       Een stage-opdracht die je (i.s.m. de afdeling marketing & communicatie) geheel zelfstandig mag invullen en uitvoeren;
*       Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
*       Flexibele werktijden en dagen;
*       Stagevergoeding met een bonus bij afronding van je stage.

Wat neem jij mee:
*       Je volgt een relevante hbo-studie marketing/ communicatief;
*       Je bent bereid om mee te werken aan lopende marketing- & communicatieklussen, zoals het schrijven van content, nieuwsbrief, social media, nieuwe website)
*       Je hebt commercieel inzicht en bent communicatief sterk;
*       Je kunt projecten goed opstarten maar ook afronden;
*       Als kers op de taart en niet onbelangrijk: een dosis humor en gezelligheid.

Is je interesse gewekt? Leuk!
Stuur je korte motivatie en CV naar: Saskia Rijkaart, mail: saskia@specialcargo.nl
Voor vragen over de stage, mogelijkheden en invulling hiervan kun je ook contact opnemen met Saskia: 06 48790164 of stuur een mail naar: saskia@specialcargo.nl