Loading...
Training & Consultancy 2017-07-06T13:53:32+00:00

Training & Consultancy

SCS Training & Consultancy heeft ruime ervaring in het opleiden van professionals op het gebied van gevaarlijke stoffen. Onze gecertificeerde en praktijkgerichte trainingen en cursussen zijn al jarenlang een begrip in de markt. Onze DG trainingen zijn bieden wij ook in-company aan, afgestemd op uw organisatie. 

Daarnaast organiseren wij regelmatig seminars over gevaarlijke stoffen. Hierin haken wij in op DG thema’s en onderwerpen die nu actueel zijn. Deze seminars worden vroegtijdig kenbaar gemaakt via onze website.

Klik hier om het huidige aanbod van onze trainingen en cursussen te zien.

De voordelen van SCS Training & Consultancy op een rijtje:

  • Alle cursussen, examens en certificaten zijn goedgekeurd door het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM), de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en de International Air Transport Association (IATA). De security cursussen zijn goedgekeurd door het ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ) en de Koninklijke Marechaussee.
  • De trainingen worden gegeven door ervaren docenten. Zij benaderen de materie niet alleen vanuit de theorie, maar ook vanuit de dagelijkse praktijk.
  • Bij de cursussen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen werken we met de meest recente editie van de betreffende regelgeving, zoals de IATA Dangerous Goods Regulations. De cursisten krijgen de boeken voor de duur van de cursus in bruikleen. Daarnaast krijgt iedere cursist een uitgebreid cursusboek, waarin op duidelijke wijze, in het Nederlands, de materie wordt besproken en uitgelegd. Dit cursusboek bevat een groot aantal opgaven die de cursist voorbereidt op het examen.
  • Al onze trainingen bieden wij ook in-company aan.

Heeft u vragen? Neem contact met Hans, Jurgen of Patrick.

Hans van der Maat
Hans van der MaatTrainer / veiligheidsadviseur

+31(0)6-2279 6318

hans@specialcargo.nl

Jurgen Spanjers
Jurgen SpanjersTrainer / veiligheidsadviseur

+31(0)6-5148 3710

jurgen@specialcargo.nl

Patrick Schoenmaker
Patrick SchoenmakerTrainer / veiligheidsadviseur

+31(0)6-4235 2100

pschoenmaker@specialcargo.nl