Organisatie Gegevens

  Gegevens Deelnemer
  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.

  Masterclass BRZO

  11 september 2019 | Spijkenisse | 17.00

  Let op dit evenement heeft al plaatsgevonden!

  Besluit Risico’s Zware Ongevallen, BRZO. Wist je dat er in Nederland ruim 400 bedrijven onder het BRZO-besluit vallen? Deze bedrijven, variërend van complexe chemische industrie tot opslagbedrijven voor bepaalde type gevaarlijke stoffen, zijn verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen om de risico’s van zware ongevallen met gevaarlijke stoffen te beheersen.

   Als er bij deze bedrijven iets misgaat kan de impact voor werknemers en omgeving enorm zijn. Daarom moeten deze organisaties specifieke maatregelen nemen om de risico’s van zware ongevallen voor de werknemers, de omwonenden en het milieu te beperken. Maar wanneer ben je een BRZO-bedrijf en welke punten moet je als organisatie op orde hebben om aan de verplichtingen te voldoen? Wil je jouw kennis verbreden over dit onderwerp? Kom dan naar onze Masterclass.

  Voor wie is deze Masterclass:
  Professionals, veiligheidsadviseurs of vakvrouwen/mannen op het gebied van gevaarlijke stoffen, die hun kennis willen verdiepen, verbreden en bijhouden.

  Gastspreker:
  Dhr. Lars Verhoof is SHEQ-manager bij een opslagbedrijf in het havengebied van Amsterdam (voorheen VOPAK)  Dhr. Verhoof heeft zijn sporen verdiend bij o.a. TNO en DCMR waarvan de laatste 8 jaar als BRZO- Inspecteur.

  Na deze Masterclass:
  Ga je naar huis met kennis en inzichten over BRZO. Weet jij welke verplichtingen BRZO-bedrijven hebben, welke controles worden uitgevoerd en zijn de prioriteiten om te voldoen aan wet-en regelgeving voor jou duidelijk. Na deelname ontvang je een certificaat en heb jij je netwerk verrijkt met mede professionals.

   Praktische informatie:

  • Locatie: Special Cargo College Rotterdam, Laanweg 4 te Spijkenisse
  • Inloop vanaf 17.00 uur met koffie/thee en broodjes
  • Aanvang Masterclass 18.00 uur
  • Afsluiting 19.30 uur met een netwerkborrel
  • Inclusief een certificaat van deelname
  • Deelname is gratis* (wel vragen wij een korte schriftelijke evaluatie voor kwaliteitsdoeleinden)
  • Aanmelden per e-mail: event@specialcargo.nl

  Let op: De masterclass is een nieuw product van Special Cargo College. Dit jaar draaien wij een pilot waarin diverse actuele thema’s aan bod komen welke gericht zijn op gevaarlijke stoffen. Gedurende de pilotperiode zijn de masterclasses gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Echter bij een no-show (of afmelding binnen 24 uur) zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen van €50,- per deelnemer.