Organisatie Gegevens

  Gegevens Deelnemer
  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.

  Masterclass Chemie | wil jij jouw kennis verbreden en verdiepen? Schrijf je nu in

  11 december 2019 | Spijkenisse | 17.00

  Let op dit evenement heeft al plaatsgevonden!

  Wat is chemie? En wat heeft chemie te maken met vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen? Alles! Onze gastspreker Steef Fierens neemt u mee in dit onderwerp tijdens onze Masterclass op 11 december a.s.

  De ene stof(-groep) is de andere niet, er zijn (groepen van) stoffen die gevaarlijker zijn dan de anderen, hoe komt dat? Weet jij waarom stoffen reageren op elkaar, is dat toeval of is het verklaarbaar? Is segregeren/separeren echt nodig of is het een overdreven voorzorgsmaatregel? Wil je antwoord op deze vragen en wil je weten waarom het verstandig is meer kennis van chemie te hebben? Kom dan naar onze Masterclass.

  Voor wie is deze Masterclass:
  Professionals, veiligheidsadviseurs en/of vakvrouwen/mannen op het gebied van gevaarlijke stoffen, die hun kennis willen verdiepen, verbreden en bijhouden.

  Gastspreker:
  Dhr. Fierens, afgestudeerd Botanisch-Chemisch Analist in Wageningen, is gevaarlijke stoffen specialist alsmede chemicus en werkzaam bij DHL Parcel in Utrecht, als Operations Support Executive. In deze functie is hij de spil in de behandeling en het vervoer van gevaarlijke stoffen.

  Na deze Masterclass:
  Ga je naar huis met kennis en inzichten over chemie. Weet je meer over de zin en onzin van chemie en kan je beter inschatten of je aanvullende informatie nodig hebt. Ook weet je of de opslagprocedures en/of  beladingsprocedures moeten worden gewijzigd. Na deelname ontvang je een certificaat en heb jij je netwerk verrijkt met mede professionals.

   Praktische informatie:

  • Locatie: Special Cargo College, Laanweg 4 in Spijkenisse
  • Inloop vanaf 17.00 uur met koffie/thee en broodjes
  • Aanvang Masterclass 18.00 uur
  • Afsluiting 19.30 uur met een netwerkborrel
  • Inclusief een certificaat van deelname
  • Deelname is gratis* (wel vragen wij een korte schriftelijke evaluatie voor kwaliteitsdoeleinde)
  • Aanmelden per e-mail: event@specialcargo.nl

  Let op: De masterclass is een nieuw product van Special Cargo College. Dit jaar draaien wij een pilot waarin diverse actuele thema’s aan bod komen welke gericht zijn op gevaarlijke stoffen. Gedurende de pilotperiode zijn de masterclasses gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Echter bij een no-show (of afmelding binnen 24 uur) zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen van €50,- per deelnemer.