SCS Zaalvoetbaltoernooi | Geannuleerd

18 april 2020 | Kennemer Sportcenter Complex in Haarlem | 16.00 – 22.00

Let op dit evenement heeft al plaatsgevonden!

In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus, het advies van het RIVM en de onbekendheid over het verdere verloop van deze situatie, heeft ons doen besluiten het zaalvoetbaltoernooi 2019 van 18 april a.s. te annuleren. Voor vragen kun je per mail contact opnemen met de afdeling communicatie: communicatie@specialcargo.nl

Was jij vorig jaar ook met jouw team bij het Special Cargo Zaalvoetbaltoernooi? Volle speelvelden, gezelligheid in de kidscorner en natuurlijk een terechte winnaar: RSC Transport. Wil jij er dit jaar met jouw team ook (weer) bijzijn? Dat kan! Op zaterdag 18 april 2020 staat het SCS-zaalvoetbaltoernooi gepland in het Kennemer Sportcenter Complex in Haarlem.

Vanaf 16:00 uur is de zaal geopend en de eerste wedstrijden starten om 17:00 uur. Het toernooi duurt tot ongeveer 22:00 uur, aansluitend volgt de prijsuitreiking voor de eerste 3 plaatsen.

Compleet arrangement
Omwille van de organisatie hebben wij de opzet veranderd. Dit jaar bieden wij een all-inclusive prijs per team aan. Lekker overzichtelijk en duidelijk. De prijs is inclusief deelname aan de wedstrijden; inschrijfgeld, eten & drinken gedurende het event en uiteraard vermaak voor jong en oud. Dit complete arrangement bieden wij aan voor € 250,- per team.

Inschrijven
Doe je dit jaar ook (weer) met ons mee? Schrijf je team vóór 13 maart in via deze link. Belangrijk: Een team bestaat uit 8 personen waarvan minimaal 6 personen van hetzelfde bedrijf meedoen. Er kunnen maximaal 21 teams deelnemen, dus meld je op tijd aan!

Sponsoring
Wil je extra opvallen met je bedrijf en prominent met je team aanwezig zijn? Kies dan voor het all-inclusive sponsorpakket ter waarde van: € 1.000,-. Dit is inclusief:

  • All-In arrangement voor bedrijfsvoetbalteam (incl. inschrijfgeld).
  • Presentatie van eigen promotiemateriaal in de zaal (max 2 vlaggen/posters).
  • Sponsorvermelding op de website van Special Cargo Services.
  • 8 mooie tenues met opschrift + naam van het bedrijf.

Vermaak voor jong & oud
Net als vorig jaar is de hele familie van harte welkom om de teams aan te moedigen.

Ook voor de kids, jong en oud worden er op deze dag natuurlijk weer leuke activiteiten georganiseerd.

Met sportieve groet,
Team Special Cargo Services