Loods medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke functie in een dynamisch bedrijf? Ben je proactief en weet je van aanpakken? Bij Special Cargo Services (vestiging Rotterdam) zijn we ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een  loodsmedewerker! Ben jij voor 40 uur in de week beschikbaar? Lees dan snel verder!

In de functie van loodsmedewerker ben jij samen met collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de loods. Denk hierbij aan: containers laden en lossen, zendingen in ontvangst nemen, verpakken en labelen.

Wie zoeken wij?

Heb jij je rijbewijs B en een heftruck certificaat op zak? Dan ben jij wellicht onze nieuwe college. Ben jij bereid om letterlijk aan te pakken – het is een fysiek belastende functie – en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?  Dan willen we graag met jou in gesprek komen. Ervaring met gevaarlijke stoffen is een pré. Voor het werken met gevaarlijke stoffen is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze dien je zelf bij de gemeente aan te vragen.

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een jong en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan de bovenstaande competenties & functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie, inclusief CV per mail: felghani@specialcargo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.