Office Assistent

Ben jij op zoek naar een leuke functie als Office Assistent in een dynamisch bedrijf. Bij SCS Training & Consultancy (locatie Schiphol) zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een vlotte en enthousiaste Office Assistent. Heb je net je studie afgerond of ben je toe aan de tweede stap in je carrière, en ben jij voor 32-40 uur in de week beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat verwachten wij van jou? 

In de functie van Office Assistent ben je samen met de Office Manager de spin in het web van de organisatie. Denk hierbij aan cursusadministratie en -organisatie, ondersteuning bij evenementen, het ontvangen van cursisten en onze klanten te woord staan. Ook administratieve ondersteuning bieden aan onze commerciële collega’s behoort tot de werkzaamheden Kortom, een veelzijdige functie in een prettige werkomgeving met veel leuke uitdagingen!

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken we iemand met mbo werk- en denkniveau. Goede kennis van het gehele office-pakket én een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn voor deze functie erg belangrijk. Je vindt het leuk om te plannen en te organiseren en bent een echte duizendpoot. Ben je ook nog eens iemand die een actieve, klantgerichte instelling heeft, verantwoordelijkheidsgevoel heeft en leergierig bent, dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat kun je van ons verwachten? 

We zijn een hecht, gedreven team met een gezellige, open werksfeer , wij zijn gedreven en gepassioneerd in wat we doen. Wij bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Wat doen we? 

SCS Training & Consultancy is een snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in cursussen op het gebied van Gevaarlijke Stoffen en Beveiliging Luchtvracht. Met een en hecht team van trainers verzorgen wij cursussen, trainingen en seminars op eigen locaties, maar ook in-huis en volledig maatwerk voor onze klanten. SCS Training & Consultancy is door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en de International Air Transport Association (IATA) erkend opleidings- en exameninstituut. Meer informatie over onze organisatie en ons aanbod kun je vinden op onze website: www.specialcargo.nl


Interesse? 

Als je denkt dat je in ons team past en jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan zien wij met veel plezier je CV en motivatiebrief per mail tegemoet. Deze mag je sturen naar: nvandervelden@specialcargo.nl 

Heb je nog vragen over de bovenstaande functie? Dan kun je bellen met: 085-7920585 en vragen naar Nanda. Reageren kan tot 1 juli as.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.