Bewustwording opslag lithium energiedragers PGS 37-2

Voor wie
De online cursus Bewustwording Lithium Energiedragers PGS 37-2 is bestemd voor alle personen die op een bedrijfslocatie werken waar lithiumbatterijen worden opgeslagen. Daarnaast vormt de cursus een mooie instap voor mensen die basiskennis op willen doen over de PGS 37-2, of als voorbereiding op de cursus PGS 37-2 Opslag Lithium Energiedragers.
In het bijzonder kan de cursus ingezet worden ter ondersteuning van de door de PGS 37-2 verplicht gestelde ‘instructie aan het personeel’ (maatregel 46) en ‘opleiding van bestuurders van transportmiddelen’ (maatregel 47).

Duur van de cursus
De online cursus bestaat uit 10 modules en neemt 3-4 uur in beslag. Tussen de modules door worden op 3 momenten oefenvragen aangeboden. Door deze oefenvragen te maken, bereidt de deelnemer zich goed voor op de afsluitende toets.

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief en voorzien van afbeeldingen en filmpjes, waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart, gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Certificering
Deelnemers die de online training afronden met een resultaat van minimaal 70%, ontvangen een certificaat van SCS Training & Consultancy B.V.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning is gebaseerd op de opleidingseisen uit de PGS 37-2.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de minister van Infrastructuur en Waterstaat en de International Air Transport Association (IATA) erkend opleidings- en exameninstituut.

Praktische Informatie

 • Deze cursus bestaat uit 10 online modules
 • Training duurt 3-4 uur
 • Login is geldig voor 1 jaar
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor
 • Vragen? Dit kan per e-mail bij onze trainers
 • De prijs voor deze training is € 95,- exclusief btw

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist

  Wilt u de Nederlandse of Engelse versie van deze cursus doen?

  Gegevens Bedrijf

  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."