Bewustwording Wegvervoer Gevaarlijke Stoffen (E-LEARNING)

Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in Hoofdstuk 1.3 van de Europese Overeenkomst voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg, het ADR.

De cursus is bestemd voor medewerkers van afzenders, agenten en vervoerders, die betrokken zijn bij de behandeling van gevaarlijke stoffen die over de weg moeten worden vervoerd, zoals het verpakken documenteren en laden of lossen, maar ook voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen onder de vrijstellingsgrenzen van het ADR (niet meer dan 1000 punten) vervoeren.

Duur van de cursus
Deze E-learning bestaat uit 16 modules en neemt 3-4 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test. Om te slagen is een resultaat van 80% nodig, gerekend over alle modules samen.

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, de International Air Transport Association (IATA) en het CBR erkend opleidings- en exameninstituut.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Ontwikkelaars
De cursus is ontwikkeld door ervaren docenten, die de materie niet alleen vanuit de theorie van het ADR benaderen, maar ook vanuit de dagelijkse praktijk.

Certificering
Deelnemers die E-learning met een resultaat van minimaal 80% afleggen ontvangen een certificaat.

Praktische Informatie

  • Deze cursus bestaat uit 16 modules
  • Training duurt maximaal 3-4 uur
  • Login is geldig voor 1 jaar
  • Geen reistijd: Volg de cursus vanuit huis of op kantoor
  • Vragen? Dit kan per e-mail bij onze trainers
  • De prijs voor deze training is € 65,- exclusief btw.

Inschrijfformulier

Gegevens Cursist
Gegevens Bedrijf

Ik ga akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."

Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.