Veelbelovende gesprekken op banenmarkt Schiphol

Redactie
6 februari, 2023
1,5 minuten leestijd
Nieuws

Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor Special Cargo Services: op de Banenmarkt op Schiphol hebben wij kennisgemaakt met verschillende veelbelovende kandidaten om onze teams te komen versterken. “Zeker voor herhaling vatbaar, dit evenement. Een prima manier om vraag en aanbod gericht bij elkaar te brengen.”

Op 4 februari vond op Schiphol de Banenmarkt van de Luchtvaart Community Schiphol plaats. HR-medewerker Imran Shafiq van Special Cargo vertelt: “Het was een heel productieve dag! We hebben veel enthousiaste mensen ontmoet en er druppelen nog steeds waardevolle aanmeldingen binnen. We kijken ernaar uit om de mogelijke samenwerking met deze talenten te gaan onderzoeken.”

Waarom Special Cargo?

Vanwege de gestage groei is Special Cargo doorlopend op zoek naar logistiek professionals: loodsmedewerkers, logistiek medewerkers en gevaarlijke stoffen medewerkers. Waarom zou je bij Special Cargo willen werken? Die vraag is makkelijk te beantwoorden, zegt Hugo Krempel, Logistics Support Supervisor: “In dit ambitieuze familiebedrijf kun je jezelf ontwikkelen en ontplooien binnen verschillende (logistieke) vakgebieden. Medewerkers staan altijd voor elkaar klaar, en geen dag is hetzelfde. Je werkt in een internationale omgeving en komt in aanraking met verschillende culturen. Tel daarbij op dat je op een van de logistieke hotspots van Nederland komt te werken – Rotterdam Europoort of Schiphol – en de keus is snel gemaakt.”

Ons gemist?

Op de Banenmarkt liepen maar liefst 1500 kandidaten – werkzoekenden, studenten en scholieren – rond. “Daarom hebben wij helaas niet iedereen daar kunnen ontmoeten”, zegt Imran, “Dus mochten we elkaar gemist hebben: we maken graag alsnog kennis!” Imran is bereikbaar via telefoon 020-655 6265 of e-mail hr@specialcargo.nl.

Meer interessante artikelen

PGS 15 Nieuwe Stijl beschikbaar voor commentaar

Redactie
4 december, 2023
1,5 minuten leestijd
Nieuws, Opslag

PGS 37-2 onder de loep

Redactie
22 november, 2023
1,5 minuten leestijd
Opleidingen, Opslag

Onze opleiding PGS 37-2 nu conform definitieve richtlijn!

Redactie
17 november, 2023
1,5 minuten leestijd
Nieuws, Opleidingen