Maatwerk / incompany

Leren en ontwikkelen op maat

Alle cursussen van Special Cargo College kunnen ook incompany worden gegeven. Kies een cursus uit ons cursusaanbod en haal onze docenten in huis. Liever een cursus volledig op maat? Dan gaan onze docenten aan de slag met gerichte vragen en leerdoelen waarin de wensen van de organisatie centraal staan.

Incompany: kwaliteit op locatie

Geen reistijd voor de medewerkers, maar gewoon les in het eigen bedrijf? Dat noemen wij incompany trainingen. De vakdocenten van Special Cargo College verzorgen alle reguliere trainingen, lessen, cursussen en opleidingen met hetzelfde gemak op een door u gekozen locatie en op een door u bepaald moment.

Maatwerk: volledig afgestemd op de wensen van de organisatie

Geen standaard vragen en opdrachten, maar aan de slag met gerichte leerdoelen uit de dagelijkse praktijk van uw organisatie? Dat is maatwerk. Zo krijgen medewerkers antwoord op vragen uit hun praktijk en wordt de training volledig afgestemd op de wensen van de organisatie. Geen overbodige informatie, maar volledig op maat gemaakt. De trainingen worden gegeven op een moment en locatie naar keuze.

Dit wordt erover gezegd

Op maat cursus bij ons op locatie is zeer goed ontvangen en was absoluut een waardevolle toevoeging.” Valdemir Ramos, MSC Mediterranean Shipping Company (Nederland)
Valdemir Ramos, MSC Mediterranean Shipping Company (Nederland)