Special Cargo Online

Digitaal opleidingsportaal

Welke medewerker heeft welke cursus al gevolgd? Wanneer lopen de certificaten af en moeten zij op herhaling? Hoeveel plaatsen zijn nog beschikbaar? Het digitaal Opleidingsportaal van Special Cargo geeft antwoord op al deze vragen. Een gratis service voor onze klanten.

Met het Opleidingsportaal is het nooit meer zoeken in eindeloze Excel-sheets naar de verloopdata van de behaalde certificaten en diploma’s van medewerkers. Ruim voor de vervaldatum krijgen managers automatisch een reminder met een directe koppeling naar de inschrijving voor de herhalingen. Met één klik is de training geboekt. Managers hebben direct inzicht in de planning en beschikbaarheid van een cursus, wie welke cursus gevolgd heeft en alle behaalde certificaten van medewerkers zijn digitaal voorhanden.

Portfolio voor medewerkers

Naast managers krijgen ook medewerkers toegang tot het online portaal. Voor hen werkt het als een persoonlijk portfolio. De gebruikers kunnen hun eigen cijfers en resultaten inzien, certificaten downloaden en zien wanneer ze de (herhalings)-cursus moeten volgen. Zo hebben ook zij alle informatie bij elkaar.

Dit wordt erover gezegd

Ik ben nu een paar maanden gebruiker van de portal en ben aangenaam verrast door de eenvoud en functionaliteiten die het biedt. Een mooi voorbeeld is het aanpassen van de gegevens van de cursisten; die zijn direct zichtbaar op de certificaten
Albert van Wijngaarde | Rhenus Contract Logistics Eindhoven

Managers schrijven zelf hun mensen in, houden de overzichten bij en kunnen alle gewenste rapportages gemakkelijk uitdraaien. Dat geeft overzicht en controle. Bovendien bespaart het veel tijd omdat ze deze administratie niet meer handmatig hoeven bij te houden.
Nanda van der Velden | Manager Backoffice Special Cargo College