Corona

Update | 15 december  2020

Op deze pagina geven wij de huidige stand van zaken met betrekking tot de geldende richtlijnen en maatregelen op onze kantoren en trainingslocaties. Op deze pagina leest u over uitstel certificering per modaliteit. Wilt u de vorige berichten teruglezen? Klik dan op deze COVID-19 pagina.

Voor Special Cargo College betekent dit het volgende

In navolging van het kabinetsbesluit tot een lockdown, sluiten wij per 15 december de fysieke deuren van ons opleidingsinstituut. Het volgen van online trainingen en cursussen blijft uiteraard wel mogelijk.

Per dinsdag 15 december wordt er geen fysiek les meer gegeven op onze vestigingen. Op advies van de Rijksoverheid geldt deze maatregel voorlopig tot en met 19 januari 2021. Deze maatregel geldt voor alle trainingslocaties te weten; Schiphol, Spijkenisse, Eindhoven, Veenendaal en Venlo. Dit geldt ook voor incompany trainingen.

Wat betekent dit voor u of uw medewerkers?

Op advies van de Rijksoverheid geldt deze maatregel voorlopig tot en met 19 januari 2021. Indien u of één van uw medewerkers staat ingeschreven voor een cursus of training bij Special Cargo in de aankomende periode, dan zullen wij contact met u opnemen en daar waar mogelijk zorgen voor een passend (online) alternatief. Op deze pagina staat ons volledig online cursusaanbod.

Verlenging geldigheid certificaten

Op dit moment is het nog onduidelijk of de geldigheid van bestaande opleidingscertificaten tijdelijk worden verlengd. Hierover zijn wij in gesprek met de verschillende instanties. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit aan u communiceren en publiceren op deze certificering pagina. Als u een examen gepland had staan in deze lockdown periode voor één van onze opleidingen dan wordt er contact met u opgenomen over het verplaatsen van de examendatum.

Ons kantoor blijft open en bereikbaar

Uiteraard blijven wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst. Mogelijk dat wij u niet direct te woord kunnen staan in verband met drukte, wij verzoeken u dan uw vraag per mail te sturen naar training@specialcargo.nl.