Basiskennis veilig omgaan met explosieve stoffen (vomes)

Voor wie
Deze online cursus Basiskennis Veilig Omgaan Met Explosieve Stoffen (VOMES) is bestemd voor medewerkers die zich bezighouden – en mogelijk in aanraking komen – met de behandeling van explosieve stoffen.

Duur van de cursus
De online cursus bestaat uit 3 modules waarin basiskennis over explosieve stoffen en basiskennis inzake het veilig omgaan met explosieven stoffen wordt opgedaan, alsmede een aantal oefenvragen ter voorbereiding op het examen bij de stichting Vomes. De cursus neemt 3 tot 4 uur in beslag.

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief en voorzien van afbeeldingen. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Certificering
Deelnemers kunnen zich met de online training optimaal voorbereiden op het verplichte examen dat bij de stichting VOMES moet worden afgenomen.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning is gebaseerd op de interpretatiedocumenten die zijn opgesteld door de stichting VOMES.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en de International Air Transport Association (IATA) erkend opleidings- en exameninstituut.

 

Praktische Informatie

 • Deze cursus bestaat uit 3 online modules
 • Training duurt maximaal 3-4 uur
 • Login is geldig voor 1 jaar
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor
 • Vragen? Dit kan per e-mail bij onze trainers
 • De prijs voor deze training is € 185,- exclusief btw
 • Het VOMES examen via ons boeken is mogelijk, meerprijs € 230,00

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist

  Gegevens Bedrijf

  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."