Bewustwording Luchtvervoer Gevaarlijke stoffen

Voor wie
De online cursus Bewustwording Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen is bestemd voor medewerkers van afzenders, agenten, vracht afhandelaren en luchtvaartmaatschappijen, die zich bezighouden – en mogelijk in aanraking komen –  met de behandeling van luchtvervoer gevaarlijke stoffen.

Duur van de cursus
De online cursus bestaat uit 11 modules en neemt 3-4 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test.

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over, waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Certificering
Deelnemers die de online training afronden met een resultaat van minimaal 80%, ontvangen een door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkend certificaat.

Ontwikkelaars 
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning is gebaseerd op de opleidingseisen van de ICAO Technical Instructions for the Safe Transport of Dangerous Goods by Air en de IATA Dangerous Goods Regulations (categorie 4, 5, 7 en 8).

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en de International Air Transport Association (IATA) erkend opleidings- en exameninstituut.

Belangrijk! | Offshore Helicopter Operations 
De e-learning course Bewustwording Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen is niet geschikt voor werknemers in de offshore industrie die betrokken zijn bij de afhandeling van helikopter vluchten. Hiervoor bestaat een aparte cursus, namelijk de e-learning Dangerous Goods by Air – Offshore Helicopter Operations, die beschikbaar is in het Engels en Portugees.

Voor meer informatie en prijzen, stuur een e-mail naar elearning@specialcargo.nl.

Praktische Informatie

 • Deze cursus bestaat uit 11 online modules
 • Training duurt maximaal 3-4 uur
 • Login is geldig voor 1 jaar
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor
 • Vragen? Dit kan per e-mail bij onze trainers
 • De prijs voor deze training is € 67,- exclusief btw

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist

  Wilt u de Nederlandse of Engelse versie van deze cursus doen?

  Gegevens Bedrijf

  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."