Gevaarlijke Stoffen Security Personeel Luchtvervoer

Voor wie
De online cursus Security Personeel is bestemd voor medewerkers van bedrijven die zich bezighouden met de security screening van passagiers en bemanningsleden.

Duur van de cursus
Deze E-learning bestaat uit 9 modules en neemt 3-4 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test. 

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen, waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Certificering
Deelnemers die E-learning met een resultaat van minimaal 80% afronden, ontvangen een door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkend certificaat.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning is gebaseerd op de opleidingseisen van de ICAO Technical Instructions for the Safe Transport of Dangerous Goods by Air en de IATA Dangerous Goods Regulations (categorie 12).

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en de International Air Transport Association (IATA) erkend opleidings- en exameninstituut.

Praktische Informatie

 • Deze cursus bestaat uit 9 online modules
 • Training duurt maximaal 3-4 uur
 • Login is geldig voor 1 jaar
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor
 • Vragen? Dit kan per e-mail bij onze trainers
 • De prijs voor deze training is € 67,- exclusief btw

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist

  Gegevens Bedrijf
  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."