Medewerker Luchthaven benodigdheden (e-learning)

De online herhalingscursus Luchthavenbenodigdheden is bestemd voor degenen die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchthavenbenodigdheden.

Duur van de cursus
Deze E-learning bestaat uit een aantal modules en neemt ongeveer 1-2 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test.

Vooropleiding
Voor het volgen van de herhalingstraining dient men in het bezit te zijn van een geldig certificaat medewerker Medewerker Luchthavenbenodigdheden.

Certificering
De online cursus wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingscursus is voldaan.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Praktische Informatie

 • De E-learning Medewerker Luchthaven benodigdheden bestaat uit online modules 
 • De duur van deze herhalingscursus is maximaal 1-2 uur 
 • De prijs voor deze E-learning is € 30,00 exclusief btw
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist


  VOGVGB

  Wilt u de Nederlandse of Engelse versie van deze cursus doen?

  Gegevens Bedrijf

  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."