Medewerker Luchtvracht (basis) (ENGLISH)

Voor wie
De Cursus Medewerker Luchtvracht nu ook volledig in het Engels – Air Cargo Employee – en is bestemd voor degenen die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht.

Duur van de cursus
De basiscursus duurt 1 dagdeel (ochtend of middag)

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

De cursus wordt gegeven aan de hand van het Nationaal Programma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NCASP).

Locatie
Deze cursus wordt gegeven door onze ervaren en praktijkgerichte docenten op een van onze trainingslocaties of desgewenst incompany.

Certificering
De cursus wordt afgesloten met een schriftelijke test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt de kandidaat het certificaat Medewerker Luchtvracht.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Belangrijk:
Het is verplicht om een geldige VOG en ID te tonen bij aanvang van de training. Bewijs van de loopbaanscreening hoeft niet getoond te worden. De docent zal de ID en VOG controleren waarna de cursist mag deelnemen aan de cursus. Als een deelnemer niet in staat is de ID of VOG/VGB  te overleggen, dan verplicht NCTv en de KMar de docent deze cursist te weigeren.

Praktische Informatie

 • De basiscursus duurt 4 uur
 • De prijs voor deze training is € 60,00 excl. btw
 • Gratis wifi op onze locaties
 • Koffie en thee zijn inbegrepen
 • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
 • Deze training kan ook incompany gegeven worden

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist
  Selecteer cursus data

  Gegevens Bedrijf


  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.