Medewerker vluchtbenodigdheden (herhaling) (e-learning)

Voor wie

De onlinecursus Medewerker Vluchtbenodigdheden is bestemd voor diegenen die in aanraking komen met voorwerpen die bestemd zijn om mee te nemen aan boord van een luchtvaartuig voor gebruik, consumptie of aankoop door passagiers of bemanningsleden tijdens de vlucht en die voldoen aan de definitie van ‘Vluchtbenodidgdheid’.

De cursus leidt op tot het Certificaat Medewerker Vluchtbenodigdheden, dat als zodanig erkend wordt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Duur van de cursus

Deze E-learning bestaat uit een aantal modules en neemt ongeveer 1-2 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test.

Vooropleiding

Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze onlinecursus met succes af te sluiten.

Certificering

De cursus wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingscursus is voldaan.

Ontwikkelaars

Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Erkenning als opleidingsinstituut

SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Praktische Informatie

 • De E-learning Medewerker Vluchtbenodigdheden bestaat uit online modules 
 • De duur van deze herhalingscursus is maximaal 1-2 uur 
 • De prijs voor deze E-learning is € 27,50 exclusief btw
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist


  Wilt u de Nederlandse of Engelse versie van deze cursus doen?

  Gegevens Bedrijf


  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.