(online) Security awareness

De Security Awareness videoklas training leidt op tot het Certificaat Beveiligingsbewustmakingstraining Luchtvracht, dat als zodanig erkend wordt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Voor wie
De cursus is bestemd voor degenen die vanuit hun functie onbegeleide toegang nodig hebben tot de beveiligde luchtvrachtruimte, maar die geen handelingen verrichten aan de luchtvracht.

Duur van de cursus
De cursus wordt gegeven aan de hand van het Nationaal Programma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NCASP) en bestaat uit een 2-uur durende videotraining gevolgd door een online toets.

Benodigd materiaal
Voor het goed kunnen volgen van onze security awareness videoklas training is het van belang dat de cursist toegang heeft tot een computer, laptop of tablet. De online omgeving werkt het meest optimaal in Chrome.

Certificering
De combinatie van het volgen van de videoklas en de online toets, geeft recht op het certificaat Beveiligingsbewustmakingstraining Luchtvracht en is 5 jaar geldig. Het certificaat wordt na afloop van de training gemaild en is direct beschikbaar in het opleidingsportaal.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Belangrijk
Het is verplicht om een ID te tonen bij aanvang van de training. De cursist hoeft niet in het bezit te zijn van een geldige VOG/VGB om deze training bij te wonen. De docent checkt de ID waarna de cursist mag deelnemen aan de cursus. Als een deelnemer niet in staat is zijn ID te overleggen, dan verplicht NCTV en de KMar de docent deze cursist te weigeren.

Let op: De cursist hoeft niet in het bezit te zijn van een VOG/VGB om de cursus bij te wonen, maar om onbegeleid de veilige luchtvrachtruimte te betreden is het wél verplicht in het bezit te zijn van een geldige VOG/VGB.

Praktische Informatie

 • Prijs voor deze cursus € 62,-
 • Nodig tijdens training: een pc, laptop of tablet
 • Online studeren, veilig vanuit huis
 • Direct resultaat
 • Geen reistijd

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist
  Selecteer cursus data

  Gegevens Bedrijf

  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."