TAPA TSR Level 1

De online cursus Security Awareness Training TAPA Level-1 leidt op tot het Certificaat ‘Security Awareness TAPA TSR Level-1’. Alle informatie en regelgeving die in deze e-learning naar voren komt, is conform de TAPA TSR Level-1 standards 2020 en derhalve ook 2 en 3. 

Voor wie
De cursus is bestemd voor medewerkers van een transportbedrijf met TAPA Level-1, 2 of 3 certificering die de goederen vervoeren en/of die toegang hebben tot de vervoersdocumenten.

Duur van de cursus
De online cursus bestaat uit een 1-uur durende e-learning gevolgd door een online toets.

Cursusmateriaal
De e-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen, waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Certificering
De combinatie van het volgen van de e-learning en de online toets, geeft recht op het certificaat TAPA TSR – Level 1 en is 2 jaar geldig. Het certificaat wordt na afloop van de cursus direct beschikbaar gesteld in het opleidingsportaal.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde cursus is gebaseerd op de opleidingseisen volgens ‘TSR 2020 (Trucking Security Requirements)’ level 1, vanuit ‘Transported Asset Protection Association (TAPA)’.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy B.V. is een geregistreerd Security Serviceprovider van ‘Transported Asset Protection Association (TAPA)’.

Praktische Informatie

 • Deze cursus bestaat uit een online module
 • Training duurt maximaal 1 uur
 • Login is geldig voor 1 jaar
 • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor
 • Vragen? Dit kan per e-mail bij onze trainers
 • De prijs voor deze training is € 60,- exclusief btw

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist


  Selecteer cursus data

  Gegevens Bedrijf


  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.