Online CBR-examentraining

voor veiligheidsadviseurs ADR, ADN en RID

Ben jij veiligheidsadviseur ADR, RID en ADN en staat jouw CBR-examen voor de deur? Wil jij je goed voorbereiden door te oefenen met representatieve en actuele examenvragen? Dit kan met de online examentraining voor Veiligheidsadviseurs modaliteit ADR, RID en ADN van Special Cargo College.

In onze online examentraining hebben wij ruim 250 vragen per vakgebied voor jou klaarstaan. Voor zowel ADR, RID en ADN-veiligheidsadviseurs examens. Maken gaat gemakkelijk op de computer of tablet, thuis of op kantoor. De opgaves zijn zorgvuldig opgesteld door onze docenten en hebben betrekking op de algemene wet- en regelgeving (WVS, BVGS) en de regeling van de betreffende vervoerstak. Uiteraard worden de vragen aangepast bij wijzigingen wet- en regelgeving, en zijn dus altijd actueel.

Voor wie

De examentraining ADR, RID of ADN is bestemd voor Veiligheidsadviseurs die zich willen voorbereiden op het CBR-examen.

Hoe werkt onze examentraining

Het examen bestaat (zoals het CBR-examen) uit 40 meerkeuzevragen, per modaliteit, waarbij telkens een keuze moet worden gemaakt uit 3 antwoorden. De tijdsduur is 2 uur en om te slagen moeten tenminste 28 vragen correct worden beantwoord.

Na het beantwoorden van de 40 vragen bestaat de mogelijkheid om de vragen en antwoorden te bekijken, waarbij de referentie uit de betreffende regelgeving wordt gegeven.

Erkenning als opleidingsinstituut

SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat en de International Air Transport Association (IATA) erkend opleidings- en exameninstituut.

De voordelen:

  • De prijs is € 245,- exclusief btw per vakgebied
  • De prijs is € 345,- exclusief btw voor twee vakgebieden
  • Keuze uit oefenen voor het CBR-examen: Veiligheidsadviseur ADR, RID of ADN
  • Geen reistijd: volg de examentraining vanuit huis of op kantoor
  • Login is 3 maanden geldig