Online CBR-examentraining

Ben jij veiligheidsadviseur ADR, RID of ADN en staat jouw CBR-examen voor de deur? Wil jij je goed voorbereid het examen ingaan? Dat kan! Met het online examentraining van Special Cargo, kun je gemakkelijk thuis oefenen met ruim 250 representatieve en actuele examenvragen.

In onze online examentraining hebben wij ruim 250 vragen per vakgebied klaarstaan. De opgaven zijn zorgvuldig opgesteld door onze docenten en hebben betrekking op de algemene wet- en regelgeving (WVS, BVGS) en de regeling van de betreffende vervoerstak. Uiteraard worden de vragen aangepast bij wijzigingen wet- en regelgeving, en zijn dus altijd actueel.

Voor wie

De examentraining ADR, RID of ADN is bestemd voor Veiligheidsadviseurs die zich willen voorbereiden op het CBR-examen.

Hoe werkt onze examentraining

Het examen bestaat (zoals het CBR-examen) uit 40 meerkeuzevragen, per modaliteit, waarbij telkens een keuze moet worden gemaakt uit 3 antwoorden. De tijdsduur is 2 uur en om te slagen moeten tenminste 28 vragen correct worden beantwoord. Na het beantwoorden van de 40 vragen bestaat de mogelijkheid om de vragen en antwoorden te bekijken, waarbij de referentie uit de betreffende regelgeving wordt gegeven.

De voordelen van deze examentraining

  • De prijs is € 245,- exclusief btw per vakgebied
  • De prijs is € 345,- exclusief btw voor twee vakgebieden
  • Keuze uit Veiligheidsadviseur ADR, RID of ADN
  • Geen reistijd: volg de examentraining vanuit huis of op kantoor
  • Login is 3 maanden geldig