Maatwerk / incompany

Alle cursussen van Special Cargo College worden ook incompany gegeven. Volg met je collega’s of afdeling een van onze cursussen uit ons cursusaanbod en haal onze docenten in huis. Liever een cursus volledig op maat? Dan gaan onze docenten aan de slag gaan met gerichte vragen en leerdoelen waarin de wensen van de organisatie centraal staan.

Waarom Special Cargo College?

Wij zijn professionals en gespecialiseerd in cursussen en trainingen op het gebied van gevaarlijke stoffen voor alle modaliteiten. Met onze vakdocenten haal je kennis en ervaring in huis, die blijvend is. Heeft jouw bedrijf te maken met verschillende vervoerstakken? Is het aantal soorten gevaarlijke stoffen in de organisatie beperkt of juist zeer uitgebreid? Bij een incompany training of maatwerk cursus kun je alle cursussen uit ons aanbod aanpassen en zo volledig afstemmen op de wensen van de organisatie.

Wat is het verschil?

Bij Incompany training heb je ruime keuze uit ons cursusaanbod. Je volgt de cursus samen met je collega’s of afdeling. Bij Maatwerk zijn de cursussen volledig op maat gemaakt. Jouw specifieke wensen worden in kaart gebracht en de leerdoelen worden bepaald.