Special Cargo Online

Opleidingsportaal

Planning en beheer van alle opleidingen en cursussen in 1 online systeem? Toegang tot actuele informatie en historie over cursussen, certificaten, verloopdata en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, wijziging wet- en regelgeving? Mogelijk is het opleidingsportaal van Special Cargo de uitkomst. Monitor de individuele voortgang van je medewerkers via het online opleidingsportaal van Special Cargo.

Automatische acties

Geldigheid van de behaalde certificaten is niet meer nodig. Je ontvangt automatisch een melding in in het systeem als het certificaat binnen 3 maanden verloopt. Daarbij krijg je direct een link naar de eerstvolgende herhalingscursus, zodat je je medewerker direct kun inschrijven. Koppel cursussen, data, en locaties gemakkelijk aan de deelnemers. Voor zowel E-learning, blended als klassikaal.

Online Opleidingsportaal

Het opleidingsportaal van Special Cargo College is zo ingericht voor iedereen die inzicht wil krijgen en overzicht wil houden over het opleidingstraject van zijn of haar medewerkers. Daarnaast is het opleidingsportaal meer; medewerkers krijgen toegang tot hun eigen cijferlijsten, cursussen en online (bewustwording en herhaling) cursussen van Special Cargo College.

“Ik ben nu een paar maanden gebruiker van de portal en ben aangenaam verrast door de eenvoud en functionaliteiten die het biedt. Het (portaal) werkt zoals je verwacht dat het zou moeten werken. In mijn ervaring is dat niet altijd vanzelfsprekend bij dergelijke producten. Een mooi voorbeeld is het aanpassen van de gegevens van de cursisten; die zijn direct zichtbaar op de certificaten.”
Albert van Wijngaarde  | Rhenus Contract Logistics Eindhoven

Bekijk onze demo!