Herhalingscursus Medewerker Luchtvracht (E-LEARNING)

Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NTBB).

De herhalingscursus is bestemd voor degenen die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht.

De cursus leidt op tot het Certificaat Medewerker Luchtvracht, dat als zodanig erkend wordt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Duur van de cursus
Deze E-learning bestaat uit een aantal modules en neemt ongeveer 1-2 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test.

Vooropleiding
Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart, dan gaat deze weer verder op het punt waar men gebleven is.

Ontwikkelaars
De cursus is ontwikkeld door ervaren docenten die de materie niet alleen vanuit de theorie benaderen, maar ook vanuit de dagelijkse praktijk.

Certificering
Zowel de klassikale cursus als de e-learning wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingscursus is voldaan.

Praktische Informatie

  • De E-learning Medewerker Luchtvracht bestaat uit online modules
  • De duur van deze herhalingscursus is maximaal 1-2 uur
  • De prijs voor deze E-learning is € 22,50 exclusief btw
  • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor

Inschrijfformulier

Gegevens Cursist

Gegevens Bedrijf

Ik ga akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."

Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.