inschrijf test zonder formulier

De online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht is bestemd voor degenen die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht.

Duur van de cursus
Deze E-learning bestaat uit een aantal modules en neemt ongeveer 1-2 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test.

Vooropleiding
Voor het volgen van de herhalingstraining dient men in het bezit te zijn van een geldig certificaat medewerker luchtvracht.

Cursusmateriaal
De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart, dan gaat deze weer verder op het punt waar men gebleven is.

Certificering
De online cursus wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingscursus is voldaan.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde E-learning cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Praktische Informatie

  • De E-learning Medewerker Luchtvracht bestaat uit online modules
  • De duur van deze herhalingscursus is maximaal 1-2 uur
  • De prijs voor deze E-learning is € 27,50 exclusief btw
  • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor

Inschrijven

Inschrijven voor deze en andere cursussen kan via het opleidingsportal van Special Cargo College.

Ga naar opleidingsportal

Nog geen inlog voort ons opleidingsportal?

Heeft u nog geen inlog voor ons opleidingsportal? Vul dan het onderstaande formulier in en wij geven u zo snel mogelijk toegang.

    Uw gegevens
    Gegevens van uw Bedrijf


    Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging.