13 - 12 - 2018

Geen relatiegeschenk dit jaar, wel een verzoek …

Beste relatie,

Vandaag is onderstaande mailing verstuurd naar onze klanten en relaties. Dit jaar geen relatiegeschenk van Special Cargo Services, wel een verzoek. Doet u mee? 

De feestdagen staan weer voor de deur en Special Cargo Services geeft elk jaar een relatiegeschenk aan haar klanten en relaties. Maar dit jaar willen we het anders doen. Niet omdat wij onze relaties geen fijne feestdagen wensen, of wij u als klant niet waarderen, integendeel zelfs. 
 
Het geven en ontvangen van cadeaus met de feestdagen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. En steeds meer gezinnen moeten een beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe. (bron: lindafoundation.nl)
 
De LINDA.foundation steunt gezinnen die in armoede leven, door hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes te bezorgen. In 2018 hoopt de LINDA.foundation 4000 gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen met lekker eten of een feestelijke outfit tijdens het kerstfeest op school. 
 
Special Cargo Services wil haar steentje bijdragen aan deze verborgen armoede in Nederland en zal het budget dat wij normaliter besteden aan relatiegeschenken en kerstkaarten doneren aan de LINDA.foundation. Doe jij met ons mee? Doneren kan hier.
 
Namens alle collega’s van Special Cargo Services, SCS Training & Consultancy en Special Cargo College bedankt! Wij wensen jou, je collega’s en dierbaren fijne feestdagen en een voorspoedig 2019. 

Erik den Dikken
Managing Director