Nieuws

2 juni openen wij de deuren van onze trainingslocaties

08 mei 2020

Naar aanleiding van de persconferentie woensdagavond zetten wij alles op alles om 2 juni de deuren van Special Cargo College weer te openen. Dit geldt voor onze trainingslocaties op Schiphol, Spijkenisse en Veenendaal. Achter de schermen zijn wij druk bezig om de nodige voorzorgsmaatregelen hiervoor te treffen zodat onze cursisten op een veilige manier trainingen en cursussen kunnen volgen. De details zijn we op dit moment aan het uitwerken en zullen wij volgende week communiceren. 

Maatwerk en incompany
Ook zullen onze docenten weer voor u klaarstaan met maatwerk en incompany trainingen. Uiteraard zullen wij ook hier werken conform de richtlijnen voor de veiligheid van zowel uw medewerkers als onze docenten. Wilt u een aanvraag doen voor een van onze incompany of maatwerk trainingen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Online en blended trainingen
Uiteraard blijft ons online aanbod van kracht. Volledig online, veilig leren vanuit huis of kantoor. Het online aanbod wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe online trainingen waaronder recentelijk Security Awareness (SA) en binnenkort ook TAPA.
 
Op dinsdag 19 mei a.s. start de online IATA Basiscursus Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen (Basis CAT 6). Deze 4-daagse online training bestaat uit onder andere online modules en live webinars onder leiding van onze docenten. De cursus wordt afgesloten met een online toets. Voor meer informatie of direct inschrijven, klik hier.

Wij zetten alles op alles om onze trainingen en cursussen, met de nodige aanpassingen naar het ‘nieuwe normaal’ weer vertrouwd neer te zetten. Wat onveranderd blijft is de kwaliteit, deskundigheid en enthousiasme van het gehele team. Wij zijn er straks klaar voor.