Nieuws

Ben jij het visitekaartje van Special Cargo College?

28 september 2021

Ben jij op zoek naar een baan binnen een dynamische omgeving waar jij het aanspreekpunt bent voor onze klanten? Je beantwoord binnenkomende vragen (per mail en telefoon) zowel intern als extern en je geeft advies over onze trainingen en diensten. Ben je klantgericht, communicatief en betrokken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Lees hier de volledige vacature van Customer Service Medewerker

Special Cargo is een familiebedrijf pur sang, met hart voor de zaak en voor elkaar. Kennis en kunde zijn diep verankerd in de organisatie, met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening als gevolg. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met ambitie om next level te gaan voor onze klanten. Met onze entiteiten Special Cargo College en Special Cargo Services (dé Gevaarlijke Stoffen Specialist) hebben wij vestigingen en trainingslocaties op Schiphol, Rotterdam, IJmuiden, Veenendaal en in Texas USA.

Als Customer Service Medewerker kom jij te werken voor de entiteit Special Cargo College, locatie Schiphol. Met ons docententeam geven wij trainingen in binnen- en buitenland. Dit doen wij zowel klassikaal, incompany als online. Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor groei en eigen inbreng. Een functie in een organisatie die leren en ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan met de ambitie daarin voorop te blijven lopen.