Nieuws

Uitnodiging kennissessie PGS 37-2 op 8, 9 en 10 juni as.

19 mei 2022

Wat betekent de nieuwe richtlijn voor jouw organisatie?

De conceptversie PGS 37-2 heeft de nodige impact op organisaties die te maken hebben met opslag lithium batterijen. De voorschriften voor opslaan van lithium batterijen worden hiermee een stuk strenger. In de nieuwe richtlijnen betekenen onder andere dat de batterijen in brandcompartimenten opgeslagen moeten gaan worden. Deze brandcompartimenten moeten aan verschillende voorwaarden voldoen rondom brandveiligheid en detectie van andere gevaren.

Kennissessies 8, 9 en 10 juni
Welke gevolgen heeft de nieuwe richtlijn op organisaties en hoe kun je zorgen dat jouw bedrijf goed voorbereid is? Op 8, 9 en 10 juni organiseert Special Cargo kennissessies over de nieuwe richtlijn PGS37-2. De sessies vinden plaats op Schiphol en Veenendaal.

Praktische casus
Schrijf je in voor een van de kennissessies. Aan de hand van een praktische casus gaan we verder in op de gevolgen van de conceptversie PGS 37-2 voor het opslaan van lithium batterijen in de logistieke keten.

Aanmelden

Voor wie:
Beslissingsbevoegden, managers en beleidsmakers die verantwoordelijk zijn voor opslag van goederen en toezichthouders die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor opslag lithium batterijen. (let op: maximaal 2 personen van hetzelfde bedrijf per sessie)

Locatie:
Schiphol
8 juni  | middagsessie
9 juni | middagsessie

Veenendaal
9 juni | ochtendsessie
10 juni ochtendsessie

Programma
Ochtendsessies:
07.30 Inloop met broodje
08.00 Kennissessie
09.00 Q&A

Middagsessies:
15.30 Inloop met snack
16.00 Kennissessie
17.00 Q&A

Investering
€ 59,00 (incl. BTW) per deelnemer

Aanmelden