Nieuws

Maatregelen trainingslocaties Special Cargo College

15 oktober 2020

In de persconferentie van vorige week is door premier Rutte aangekondigd dat de Rijksoverheid de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen voor iedereen verder aanscherpt. Wat betekenen deze aanscherpingen voor cursisten die bij Special Cargo College een cursus of training volgen? 

Om de veiligheid van onze docenten en cursisten te waarborgen hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en de geldende maatregelen in de betreffende veiligheidsregio. Dit houdt onder meer in dat wij in onze lokalen regelmatig ventileren, minder cursisten toelaten in de cursus om de 1.5 meter te waarborgen en meerdere keren per dag onze handen desinfecteren. Ook zijn er op al onze cursuslocaties mondkapjes beschikbaar. Wilt u onze maatregelen op uw gemak nalezen? Dat kan op deze pagina.

Wij blijven veilig trainen op onze locaties
Onze (staf-)medewerkers werken sinds eind september zoveel mogelijk vanuit huis, dit geldt ook voor de medewerkers van onze backoffice. Daardoor kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Stuur in dat geval een e-mail met uw (aan)vraag naar training@specialcargo.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uitstel certificering
De huidige stand van zaken met betrekking tot opleidingen en certificeringen vindt u op deze pagina. Per modaliteit staat de actuele status beschreven.