Nieuws

Meet us @ Multimodaal Online 2021

04 mei 2021

Multimodaal Online 2021 is hét event van Nieuwsblad Transport voor Logistiek Nederland. Van 21 tot en met 25 juni verwelkomen zij meer dan 50 sprekers tijdens de talkshows en in 1-op-1 interviews gaan zij met elkaar in gesprek over de actuele ontwikkelingen in de branche. Op deze pagina lees je het hele programma. 

Tijdens Multimodaal Online 2021 duikt Nieuwsblad Transport iedere sessie in een andere modaliteit. Hoe hangt de vlag er bij in de shortsea, wegtransport, het spoor, de binnenvaart en de luchtvracht? En ook, waar vinden al deze modaliteiten elkaar? Hoe spelen de verschillende modaliteiten in op verduurzaming? En waar kunnen modaliteiten samenwerken om de klimaatdoelstellingen te bereiken? Benieuwd naar de mening van Special Cargo en de andere sprekers? Schrijf je dan nu in voor dit online event. Deelname is gratis!

Gedurende het event is er volop gelegenheid om weer ouderwets te netwerken met collega’s uit de branche. Kom jij onze virtuele stand bezoeken? Maak dan snel een afspraak met één van onze collega’s: Claire Kılınç-Knight, John van Heiningen en Joyce Kruller – van Vliet.