Nieuws

Nieuw! e-learnings in fris jasje

20 juli 2021

Fris, interactief en compleet afgestemd op het eigen tempo van de cursist; zo laten de vernieuwde e-learnings van Special Cargo College zich het best omschrijven. Recent werden de trainingen: Medewerker Luchtvracht, Medewerker Luchthavenbenodigdheden en de Medewerker Vluchtbenodigdheden in een compleet nieuw en modern jasje gestoken.

Online leren, we kunnen er niet meer omheen. Sterker nog; onze afdeling Online Learning & Development heeft de taak zich volledig te focussen op innovatie, ontwikkeling en implementatie van ons digitaal onderwijsaanbod. Onze vernieuwde e-learnings zijn interactief. De theorie is opgeknipt in korte blokken die worden afgewisseld met controlevragen. Daarnaast worden cursisten voortdurend geactiveerd en gemotiveerd middels video’s, animaties en quizzen. Dat is didactisch online leren. Wie slaagt voor de e-learning ontvangt een digitaal certificaat.

Begin 2021 werden de vernieuwde e-learnings in de markt gezet. Dit resulteerede in grote tevredenheid van onze klanten. Zij beschrijven de vernieuwde trainingen als: interactiever, esthetisch mooier, vloeiender en prettiger.

Najaar 2021: TAPA
Op dit moment werken onze E-learning Developers aan de vernieuwing van de e-learning TAPA, die een belangrijk onderdeel vormt van de TAPA certificering. Een TAPA certificering heeft als doel het verlies van goederen in de transportketen te beperken. Steeds meer verladers vragen dan ook om een TAPA certificaat. Met een TAPA certificaat laat je als transporteur of verlader zien dat de beveiliging van je wagenpark op orde is en je medewerkers goed zijn opgeleid. In het najaar van 2021 wordt de vernieuwde versie van de online TAPA-training gepresenteerd.