Nieuws

Onlangs verschenen: onze eerste opleidingsgids!

08 september 2020

Special Cargo College biedt trainingen, (herhalings)-cursussen en opleidingen voor iedereen die werkt met gevaarlijke stoffen of in de luchtvaartbranche. Daarnaast bieden we verbreding van security gerelateerde cursussen met TAPA, AEO en Code95. Vol trots presenteren wij onze opleidingsgids 2020-2021 met het volledige trainingsaanbod. De inschrijving is geopend!

Naast de beschrijving van onze cursussen en trainingen maakt u kennis met onze collega’s en delen we artikelen over de vernieuwing van het onderwijs, de toename van E-learnings in ons opleidingspakket, ons eigen Opleidingsportaal en de ingewikkelde regelgeving omtrent de opslag van lithium-ion batterijen.

Masterclasses
Naast het cursusaanbod van trainingen, opleiding en cursussen, organiseren we diverse thema-avonden en masterclasses gericht op wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen en luchtvrachtveiligheid. Deze materie is complex en voortdurend aan veranderingen onderhevig. In de masterclasses geven onze docenten en gastsprekers een verdieping op een actualiteit of wetswijziging. Hou onze berichtgeving op social media en op onze website in de gaten voor nieuwe data.

E-learnings
Veel trainingen zijn nu ook online te volgen; van bewustwording en Medewerker Luchtvracht tot een volledig online blended cursus Gevaarlijke Stoffen cursus van vier dagen.

Locaties
Onze trainingen en cursussen worden gegeven vanuit onze vestigingen op Schiphol, Spijkenisse, Eindhoven, Veenendaal en Venlo. Liever een cursus of training op uw eigen locatie? Dat kan! Alle cursussen en trainingen worden op verzoek incompany of als maatwerk op een door u gekozen locatie gegeven. Bij maatwerk cursussen gaan onze docenten aan de slag met gerichte vragen en leerdoelen vanuit uw organisatie.