Nieuws

Op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging? Kom ons team versterken!

01 februari 2023

Special Cargo Services is het mooiste logistieke familiebedrijf van Nederland, met hart voor de zaak en voor elkaar. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een internationale omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Heb je affiniteit met (vervoer/opslag) gevaarlijke stoffen of wil je daarin opgeleid worden? Dan zouden wij weleens een goede match kunnen zijn!

Special Cargo is dé specialist op het gebied van verpakken, documenteren, vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen. Zo zijn wij een belangrijke schakel in de logistieke keten van wegtransport, zeetransport en luchttransport. Vanuit de verschillende locaties werken op dit moment 45 gevaarlijke stoffen specialisten voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Werken en leren tegelijk

Werken bij Special Cargo betekent een afwisselende functie met ruimte voor groei en eigen inbreng. Kennis is van belang om je werk goed uit te voeren, dus investeren wij in opleidingen en cursussen. Zo krijg je bij ons de kans om je breed te ontwikkelen binnen het vakgebied van (vervoer van) gevaarlijke stoffen.

Veilige samenleving

In ons dagelijks werk met gevaarlijke stoffen hebben we te maken met strenge wet- en regelgeving. Dat is maar goed ook; zo houden we de samenleving veilig. Saai en stoffig? Zeker niet; juist dit werk blijft altijd boeiend en uitdagend. Daarnaast worden wij als familiebedrijf blij van uitjes en gezelligheid met collega’s en hun directe familie. Jij ook?

Je bent welkom op 2 logistieke hotspots!

Special Cargo Services is een snelgroeiende organisatie. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers: loodsmedewerkers, logistiek medewerkers en medewerkers gevaarlijke stoffen. Je komt te werken op een van de logistieke hotspots in Nederland: Schiphol en/of Europoort. Iets voor jou? Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina. En wil je komen kennismaken? Bel of mail ons (020-655 6265, hr@specialcargo.nl) of ontmoet ons 4 februari op de Banenmarkt op Schiphol.