Nieuws

Record droogijs verkocht afgelopen jaar

07 maart 2022

Het gebruik van droogijs wint enorm aan populariteit. In de farmacie wordt het gebruikt voor het koelen van de vaccins, de horeca gebruikt het voor het maken van cocktails, in de industrie wordt droogijs gebruikt om grote machines schoon te maken en de logistieke sector gebruikt droogijs als koelmiddel, om zendingen onderweg gekoeld te houden.

Afgelopen jaar heeft Special Cargo Services een record aan droogijs verkocht voor ondermeer het transport van vaccins wereldwijd. Ben jij benieuwd of wij hierin iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij leveren duurzaam droogijs in verschillende formaten: korrels, blokken of plakken en re-icen zendingen met droogijs op locatie.

De voordelen van droogijs bij Special Cargo:
? Het is duurzaam: 100% schoon
? Sublimatie is minder dan 10% = kostenbesparing voor de gebruiker
? Zeer geschikt als koeling; het is 3x zo koud als (regulier) waterijs
? Het is een natuurlijk product en niet schadelijk voor het milieu
? Laat geen vocht of andere resten achter
? Niet brandbaar en niet giftig
? Vrij van bacteriën

Online droogijs bestellen
Bestellen gaat snel en gemakkelijk via het online bestelsysteem voor droogijs. Onze experts zorgen ervoor dat jouw droogijs levering op de afgesproken tijd wordt geleverd of klaarstaat voor afhalen op locatie. Uiteraard zijn de juiste maatregelen op het gebied van verpakking en etikettering al getroffen.

John van Heiningen
Sales Consultant Mail: sales@specialcargo.nl
Telefoon: +31 (0)85 792 2885

TIP: Droogijs biedt veel verschillende voordelen, maar het is tevens een gevaarlijk product. Daarom moet je er voorzichtig en verstandig mee omgaan. Wil je hier meer over lezen? Download dan ons hulpdocument voor werkgevers.