Nieuws

Terugblik en vooruitkijken 2020

10 december 2019

Wij kunnen terugkijken op een bevlogen jaar bij Special Cargo; introductie masterclasses en thema-avonden, nieuwe DGP-opleiding, uitbreiding trainingslocaties, overname van ADR-Opleider, Workrate Consultancy & Training en ook het klanttevredenheidsonderzoek was meer dan positief. Dan heb ik het nog niet gehad over de verbouwing op de Breguetlaan, waarbij onze collega’s ruim 2 maanden hun werk deden vanuit de loods op #7. Chapeau! Kortom, een bewogen jaar waar wij met trots op terugkijken.

30.000 dg-zendingen | 25.000 cursisten | klanttevredenheid 8,4 | 1.200 klassikale cursussen

In 2020 blijven wij verder werken aan de verdere professionalisering van de organisatie, samen met ons enthousiaste team van specialisten, docenten en professionals. Achter de schermen sorteren wij voort op een nog groter aanbod aan cursussen en opleidingen, werken wij verder aan onze internationale ambitie die steeds meer vorm krijgt en verwelkomen wij nieuwe partners aan de Special Cargo familie.

Ondanks de verandering en uitbreiding, blijft Special Cargo nog steeds vertrouwd. Kwaliteit stond en staat bij ons hoog in het vaandel. En concurreren op prijs ten koste van de kwaliteit laten wij graag aan andere aanbieders over. De uitslag van het klanttevredenheidsonderzoek bevestigd deze uitspraak, waarin klanten zowel de kennis als kwaliteit van onze specialisten als ‘zeer deskundig’ bestempelen.

Voor 2020 is het thema bewustwording één van onze speerpunten. Het startsein is het Special Cargo Seminar op 13 januari 2020. Voor de 11e keer op rij, een gratis event voor geïnteresseerde uit de branch waarin wij actuele thema’s zullen belichten rondom DG en Security.

Voor nu willen wij u bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaar en hopen ook in 2020 een voortzetting van onze prettige samenwerking. Namens het gehele team van Special Cargo en haar partners wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig & gezond 2020.

Erik den Dikken
Directie