Nieuws

Webinar PGS 37-2 | Opslag Lithium Batterijen

20 juni 2022

Nieuwe richtlijn vertaalt naar de praktijk

De conceptversie PGS 37-2 heeft de nodige impact op organisaties die te maken hebben met opslag lithium batterijen. De voorschriften voor opslaan van lithium batterijen worden hiermee een stuk strenger. In de nieuwe richtlijnen betekenen onder andere dat de batterijen in brandcompartimenten opgeslagen moeten gaan worden. Deze brandcompartimenten moeten aan verschillende voorwaarden voldoen rondom brandveiligheid en detectie van andere gevaren. Lees meer over de nieuwe richtlijnen in onze whitepaper PGS 37-2 Opslag Lithium Batterijen. 

Praktische casus
Gedurende de webinar gaan we aan de hand van een praktische casus verder in op de gevolgen van de conceptversie PGS 37-2 voor het opslaan van lithium batterijen in de logistieke keten. Wil jij weten welke gevolgen de nieuwe richtlijn heeft en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw bedrijf goed voorbereid is? Meld je dan nu aan voor onze webinar op 7 juli a.s.

Aanmelden

Voor wie:
Beslissingsbevoegden, managers en beleidsmakers die verantwoordelijk zijn voor opslag van goederen en toezichthouders die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor opslag lithium batterijen.

Praktische informatie
– De webinar is online te volgen via je webbrowser
– De kosten bedragen €59,00 pp inclusief BTW
– Start: 15:00 (duur 60 min)
– Aansluitend Q&A

Inschrijven

Na inschrijving en betaling ontvang je een link via WebinarGeek in je mailbox. Middels deze link krijg je op 7 juli toegang tot de webinar. Deze wordt gehost door WebinarGeek.

Aanmelden

“Op een heldere manier en aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd wat de nieuwe PGS 37-2 gaat inhouden.”  Deelnemer kennissessie PGS 37-2