06 - 04 - 2017

Office Manager gezocht!

[:nl]Ben jij op zoek naar een leuke regel-functie in een dynamisch bedrijf? Werk jij secuur en ben jij goed in plannen en organiseren? Bij SCS Training & Consultancy zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven officemanager! Ben jij voor 40 uur in de week beschikbaar? Lees dan snel verder!

SCS Training & Consultancy is een zusterbedrijf van Special Cargo Services, de gevaarlijke stoffen specialisten met vestigingen op Schiphol, Rotterdam en IJmuiden. SCS Training & Consultancy biedt DG & safety trainingen en cursussen aan, op locatie en incompany.

In de functie van office manager ben jij verantwoordelijk voor de gehele organisatie en administratie van onze cursussen en trainingen. Je bent proactief, communicatie sterk en je weet van aanpakken. Of het nu gaat om offertes opmaken, cursisten bellen, planning maken of aanvragen van examens; jij regelt het!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een organisatietalent met oog voor kwaliteit en detail. Ben jij klantgericht, proactief en stressbestendig? Heb je HBO werk- en denkniveau? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Ben jij flexibel en zijn jouw NL en ENG-communicatievaardigheden uitstekend? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen.

Wij bieden
:
Wij bieden een interessante en afwisselende baan met ruimte voor groei en eigen inbreng. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan de bovenstaande competenties en functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV per mail: hvandermaat@specialcargo.nl. Voor meer informatie over de vacature, bel met Hans van der Maat: 020 655 6262.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.[:]