Opleiding Dangerous Goods Professional

Wil jij jouw DG kennis verbreden en verdiepen?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een gevaarlijke stoffen professional die de spil is tussen de werkvloer en het management? En wil jij jouw kennis op het gebied van gevaarlijke stoffen verbreden en verdiepen om zo goed beslagen aan tafel te kunnen zitten als gesprekspartner met overheid, zakelijke markt en bevoegd gezag? Dan is de 2-jarige opleiding Dangerous Goods Professional (DGP) iets voor jou!

Special Cargo College heeft in samenwerking met het bedrijfsleven, brancheorganisaties en bevoegd gezag een nieuwe opleiding ontwikkeld, gericht op toekomstige professionals in de gevaarlijke stoffen branche. Hiermee spelen wij in op vraag en aanbod vanuit de diverse disciplines en specialisaties die betrokken zijn met het werken met gevaarlijke stoffen.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding Dangerous Goods Professional (DGP) is geschikt voor professionals die te maken hebben met 1) de veiligheid van gevaarlijke stoffen binnen hun organisatie of 2) die werkzaam zijn bij instanties gericht zijn op beleid, handhaving en toezicht en voor iedereen die affiniteit heeft met gevaarlijke stoffen. Jij bent bijvoorbeeld veiligheidsadviseur, kwaliteitsmanager, afdelingshoofd of manager of je wilt doorgroeien naar een soortgelijke functie.