Werken bij Special Cargo Services

Groei jij met ons mee?

Deskundig, betrokken en ambitieus. In die drie woorden kunnen wij Special Cargo het best omschrijven. Herken jij je ook in deze kernwoorden? Dan zouden wij weleens een goede match kunnen zijn!

Wat we doen?

Special Cargo is niet alleen dé specialist op het gebied van gevaarlijke stoffen, maar ook een erkend opleider voor logistiek Nederland. Je kunt ons dan ook beschrijven als een kenniscentrum, een vraagbaak, een sparringpartner en adviseur voor onze klanten, relaties en overheid. Deze partijen leggen hun vragen en problemen bij ons neer omtrent opslag, verpakken en vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ook voor kwesties rondom luchtvaartveiligheid en security worden wij gezien als autoriteit.

Pionieren, ontwikkelen en groeien?

In ons dagelijks werk, zowel als specialist als opleider, hebben we te maken met strenge wet- en regelgeving. Dat is maar goed ook; zo houden we de samenleving veilig. Saai en stoffig? Zeker niet; wij houden van pionieren, voortdurend ontwikkelen en stappen zetten. Jij ook?

Wat we bieden?

Zoals gezegd Special Cargo is een familiebedrijf met hart voor de zaak en voor elkaar. Betrokkenheid en verantwoordelijk zit diep verankerd in ons DNA. Wij stellen doelen om als bedrijf te kunnen groeien, maar investeren ook in jou. Wij gaan als bedrijf samenwerkingen aan voor de lange termijn; dat vinden wij belangrijk. Als je bij ons werkt, krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Zo groeien we samen verder.

En waar wij blij van worden?

Als familiebedrijf zijn we dol op tradities. Jaarlijks organiseren wij verschillende events voor onze collega’s en hun directe familie. We pakken uit de onder de kerstboom en organiseren samen met onze partners een groots kerstfeest. Daarnaast organiseren we jaarlijks de Special Cargo Familiedag, waarbij ook de kinderen van harte welkom zijn. En borrelen met onze collega’s? Daar worden wij blij van!