Werken bij Special Cargo Services

Gevaarlijke stoffen en een veilige samenleving kunnen prima samen gaan. Daar zijn we bij Special Cargo Services van overtuigd. Wij leveren onze bijdrage door kennis en praktijk samen te laten komen. Saai? Nee, zeker niet! Wij bevinden ons in een markt waarin we kunnen pionieren en stappen durven zetten … doe jij met ons mee?

Special Cargo Services als werkgever
Wij zijn een firma met een eigen stijl. Een ambitieus familiebedrijf op het gebied van gevaarlijke stoffen, en we volgen de ontwikkelingen op de voet. Bovendien maken we als geen ander de vertaalslag naar de praktijk. Wij zijn voor onze klanten en relaties een kenniscentrum en sparringspartner voor al hun vragen en problemen omtrent het vervoer gevaarlijke stoffen voor alle modaliteiten. Deze positie hebben wij bereikt door te denken in oplossingen en mogelijkheden, maar bovenal klantgericht zaken doen. Wat ons ook typeert is de breedte van onze dienstverlening en de daar uitvloeiende diversiteit van ons klantenbestand. Dit maakt het werken voor Special Cargo Services / Special Cargo College divers en uitdagend.

Wij zijn als als werkgever betrokken, sociaal en bereid om in jou te investeren. Uiteraard verwachten we daar ook wat voor terug: flexibiliteit, betrokkenheid en ambitie. Als je eenmaal bij ons werkt, dan krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden en kun jij bij ons het verschil maken? Dan komen we graag met jou in contact! Kijk snel voor een passende vacature, of neem contact op met onze afdeling personeelszaken.