Overname Workrate Training & Consultancy BV

Per 1 september valt Workrate Training & Consultancy BV onder de vlag van SCS Training & Consultancy. Twee opleiders bundelen hun krachten en aanbod om zo nog sterker in de markt te staan die continue aandacht en verbetering vraagt. Alle cursussen en trainingen van SCS Training & Consultancy worden in de markt gezet onder de naam Special Cargo College.

Erik den Dikken, eigenaar van Special Cargo, is zeer content met deze overname. “Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan en deze overname is een aanvulling op ons huidige aanbod van security-cursussen en trainingen. Hiermee versterkt SCS Training & Consultancy nog meer haar positie als erkend opleidingsinstituut”.

Wat betekent deze samenwerking voor onze cursisten?

Door de overname zal de dienstverlening door SCS Training & Consultancy alleen maar beter worden en zorgen voor een nog uitgebreidere trainingsagenda op het gebied van security-cursussen op de moderne trainingslocaties van Special Cargo College, op Schiphol, Venlo, Eindhoven, Spijkenisse en Veenendaal.

Cursus volgen bij Special Cargo College

Laat je medewerkers cursussen volgen bij Special Cargo College! Wij hebben een ruim aanbod aan cursussen, klassikaal of online op het gebied van Security. Met regelmaat voegen wij nieuwe cursussen toe. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsflits.

Contact & advies

Neem contact op met onze back-office: training@specialcargo.nl. Liever persoonlijk contact, bel dan met 085-7920585.