Port Exhibiton Rotterdam 8 en 9 juni

Port Exhibiton Rotterdam – voorheen Mosselen aan de Maas – staat genoteerd in onze agenda: 8 en 9 juni a.s. locatie RDM Events. Ontmoeten en netwerken met professionals werkzaam in en voor de Rotterdamse haven. Wij zorgen voor koffie, gratis DG-posters en natuurlijk een interessant gesprek! Wees welkom op onze stand 9.1!

Special Cargo Services bestaat dit jaar 20 jaar. Een gezond familiebedrijf waar we met elkaar trots op mogen zijn. We hebben ons aanbod op gebied van gevaarlijke stoffen door de jaren heen uitgebreid. Waar we in onze begin jaren grotendeels bezig waren met complexe logistieke vraagstukken voor gevaarlijke stoffen, is ons werkgebied in de loop der jaren verbreed: opleidingen, opslag, industrieel verpakken en natuurlijk het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen zendingen. In navolging van deze verbreding hebben we ons netwerk uitbreid met partners, vestigingen en een eigen opleidingslocatie op Schiphol.

We hebben inmiddels een 34-man en vrouw sterk team klaarstaan, 24/7 en allemaal specialist op zijn of haar eigen gebied binnen de organisatie. En daar zijn wij als bedrijf trots op. Meer weten over ons, onze expertise en wat wij voor u kunnen betekenen? Niels en Faouzi staan voor u klaar (stand 9.1). Onder het genot van een kop koffie praten wij u graag bij.

In het kort:
 Rotterdam Port Exhibiton

Locatie: RDM Events, de Rotterdamse Droogdok Maatschappij
Datum: 8 en 9 juni 2018
Tijd: van 11.00 – 22.00