Nieuws

PERSBERICHT: Opleiders bundelen hun krachten

25 april 2019

April 25, 2019. Special Cargo College en Professional Training & Consultancy versterken hun samenwerking in de regio. Beide bedrijven bieden organisaties hoogwaardige opleidingen en cursussen op het gebied van gevaarlijke stoffen en luchtvracht beveiliging.

De samenwerking tussen Special Cargo College en Professional Training & Consultancy startte ruim een jaar geleden. “De directe aanleiding hiervoor was een zoektocht naar deskundige docenten op het gebied van Luchtvracht Beveiliging”, vertelt Erik den Dikken eigenaar van Special Cargo College. Wat begon met een verkennend gesprek, heeft geresulteerd in een prettige samenwerking tussen de beide organisaties”.

Afgelopen week is Professional Training verhuist naar de Koolhovenlaan #100, waar ook Special Cargo College is gehuisvest en wordt de samenwerking nog verder geïntensiveerd vertelt Sander de Man van Professional Training. Met deze samenwerking verstevigingen wij onze gezamenlijke positie als opleider in de regio.

Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Cursisten profiteren van deze samenwerking door een breder aanbod aan cursussen zowel klassikaal als online. Nog meer kennis en ervaring onder een dak aan de Koolhovenlaan #100.

Over Professional

Professional Training & Consultancy is gespecialiseerd in het geven van advies en trainingen op het gebied van de beveiliging burgerluchtvaart en logistiek. Professional is een erkend opleidingsinstituut goedgekeurd door het Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Voor meer informatie: http://www.protc.nl

Over Special Cargo College

Special Cargo College is onderdeel van SCS Training & Consultancy en een IATA Approved School met een breed aanbod aan opleidingen en cursussen op het gebied van gevaarlijke stoffen en luchtvracht beveiliging. Special Cargo College erkend door Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Voor meer informatie: www.specialcargo.nl

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met communicatie@specialcargo.nl.